davis davis1

David Hanson,Psiholog Sexual & Cercetator

img1 consultanta contact incearca comenzi

Marturii

 

 

 

 

Marturii ale clientilor care au folosit SizePro

 

Aici veti gasi doar cateva povesti de succes ale barbatilor care au vazut imbunatatiri legate de marimea penisului prin folosirea SizePro.

Majoritatea barbatilor si-au marit penisul in lungime si in grosime – la fel cum si dumneavoastra puteti…

“…Am trecut de la 15 cm la aproape 20 si pot sa am contact sexual chiar o ora fara sa imi vina sa ejaculez…”*

“Folosesc SizePro de aproape jumatate de an si am obtinut aproape 5 cm in alungirea penisului si aproape 3 cm in grosime. La inceput aveam 15 cm in lungime. Acum am aproape 20- super tare. Grosimea e evidenta, de erectie nu mai zic. Ma tine fara sa imi dau drumul chiar si o ora, si cam aveam probleme inainte. Marfa SizePro asta!* – Alex, Baia Mare” *Rezultatele pot fi diferite de la persoana la persoana, in functie de starea de sanatate, alimentatie si stilul de viata.

“…Am ajuns sa fac sex de la o data pe saptamana la aproape zilnic…”*

„Sunt foarte interesat sa fac sex dar nu pot sa am erectii puternice foarte mult timp. Cand aveam 25 de ani, ma cam impacasem cu gandul ca nu sunt asa bun la pat si incepusem sa accept ca nu voi putea sa mentin erectii foarte mult timp. Pana am dat peste SizePro. Acum exista o mare diferenta legata de durata erectiilor mele. Se vede o imbunatatire clara a fortei si lungimii erectiilor mele. Si nu numai atat, dar eu si sotia am trecut de la a face sex o data pe saptamana la a face sex aproape zilnic. „*Marius, Cluj- Napoca *Rezultatele pot fi diferite de la persoana la persoana, in functie de starea de sanatate, alimentatie si stilul de viata.

“…In 2 luni, mi-a crescut penisul de la 13 cm la 17 cm. Sotia mea spune ca o ating in locuri in care nu am mai ajuns pana acum.…”*

“Am inceput sa iau SizePro acum 2 luni. Aveam 13 cm si luand tabletele asa cum mi-ati spus dumneavoastra am ajuns la aproape 17 cm. Sunt de-a dreptul uimit. Am facut sex cu sotia mea aseara si a spus ca e in extaz. Cuvintele ei exacte au fost: ai ajuns foarte adanc. Ce faci? Eu sunt foarte increzator in SizePro! ”* Ion, Baia-Mare *Rezultatele pot fi diferite de la persoana la persoana, in functie de starea de sanatate, alimentatie si stilul de viata.

“…Sotia iubeste acesti cm in plus si sexul e din ce in ce mai bun…”*

“ Lungimea penisului a crescut de la 13 cm la aproape 16 cm. In aceasta dimineata, sotia mea s-a uitat la penisul meu si s-a minunat. Este foarte incantata de acesti cm in plus si de grosimea obtinuta. Sexul devine din ce in ce mai bun.”* Elvis, Iasi. *Rezultatele pot fi diferite de la persoana la persoana, in functie de starea de sanatate, alimentatie si stilul de viata.

“… Forta erectiilor si energia sexuala s-au imbunatatit considerabil.…”*

„Tot timpul am fost stanjenit sa ma dezbrac in vestiar. Acum penisul meu atarna mai lung si se balangane cand merg. Am mult mai multa incredere in mine. Ca sa nu mai zic ca forta erectiilor si energia sexuala s-au marit de 10 ori. Nu stiu cum sa va multumesc pentru SizePro!”* Narcis, Vaslui *Rezultatele pot fi diferite de la persoana la persoana, in functie de starea de sanatate, alimentatie si stilul de viata.

“…Cand mi-am masurat-o…castigasem 1 cm in 2 saptamani…!”*

“Dupa 2 saptamani nu credeam ca am obtinut ceva. Apoi cand faceam un dus fierbinte mi s-a parut mie ca penisul meu arata mai mare decat in mod normal. Stiam ca trebuie sa atarne mai mare cand fac un dus fierbinte, dar niciodata nu a aratat asa de mare decat in erectie. Apoi l-am masurat in erectie si aveam 15 cm, desi cu 2 saptamani in urma aveam doar 14. Sunt foarte impresionat! Merg mai departe cu SizePro!”* Mihai, Bucuresti *Rezultatele pot fi diferite de la persoana la persoana, in functie de starea de sanatate, alimentatie si stilul de viata.

“…Penisul meu e mai gros si mai lung… si vreau 22 cm!”*

“ Am sa va spun ce am obtinut eu de cateva saptamani de cand iau SizePro :
1. Am observat mai intai o ingrosare evidenta.
2. Apoi am obtinut 2 cm in lungime. Imi mai trebuie inca 2 pana la 22 cat imi doresc. Ma fascineaza numarul asta 22.
La ce rezultate am obtinut pana acum, nu cred ca mai am foarte mult pana la 22 cat imi doresc. Cu siguranta voi folosi SizePro! .”* – Daniel, Arad
*Rezultatele pot fi diferite de la persoana la persoana, in functie de starea de sanatate, alimentatie si stilul de viata.

“…Prietena mea trebuie sa isi deschida mai tare gura acum……”*

“Prietena mea ma tot intreaba daca mi s-a marit penisul, pentru ca nu il mai poate lua tot o data in gura. Spune ca probabil s-a marit deoarece simte ca trebuie sa isi forteze gura ca sa incapa tot. Va spun eu, are o gura mare in care intra un penis de 18 cm. ”* – Alin, Timisoara *Rezultatele pot fi diferite de la persoana la persoana, in functie de starea de sanatate, alimentatie si stilul de viata.

“…SizePro chiar functioneaza…”*

“Haideti sa va spun eu la toti cei care au dubii…SizePro chiar functioneaza. In prima luna am castigat 1 cm. Dupa a doua luna am mai castigat 1 cm. Am 35 de ani, sunt cam obosit in general si SizePro m-a ajutat foarte mult.”* – Adi, Tulcea *Rezultatele pot fi diferite de la persoana la persoana, in functie de starea de sanatate, alimentatie si stilul de viata.

“…M-am intors dupa 6 luni de serviciu militar si sotia a observat diferenta imediat…”*

“Am fost plecat 6 luni in armata. Nu prea credeam in produsul astea de marire a penisului, dar cand am vazut ce zic ceilalti despre SizePro pe net, m-am decis sa incerc. Am luat toate cele 6 luni cat am fost in armata. Dupa armata, cand am ajuns in pat cu femeia, nu-i venea sa creada. Aveam in plus 4 cm fata de cand am plecat. Nu ma gandeam ca o sa observe atat de repede, dar probabil ca 4 cm in plus nu-s de ici de colo. Sunt incantat! ”* – George, Bacau *Rezultatele pot fi diferite de la persoana la persoana, in functie de starea de sanatate, alimentatie si stilul de viata.

*Rezultatele pot fi diferite de la persoana la persoana, in functie de starea de sanatate, alimentatie si stilul de viata.

Da David! Vreau sa imi maresc penisul si sa am erectii mai puternice in primele 30 de zile folosind Sistemul Unic SIZEPRO!
baner