davis davis1

David Hanson,Psiholog Sexual & Cercetator

img1 consultanta contact incearca comenzi

Ingrediente

baner

Ingredientele din pastilele SizePro

SizePro este atat de eficient deoarece fiecare planta a fost culeasa manual pentru a va face penisul dumneavoastra mai mare, mai ferm si mai sanatos.

Pastilele SizePro- Noua formula imbunatatita

ingrediente

Informatii nutritionale detaliate: Doza recomandata: o pastila

Fiecare pastila contine urmatoarele ingrediente:

Vitamin E (Tocoferil Sucinat)

20.0

IU

66.6%

Vitamin B3 (Niacinamide)

40.000

mg

200%

Damiana Leaf (Turnera diffusa)Frunze de Damiana

200.000

mg

*

Muira Puama (Ptychopetalum olacoides)

200.000

mg

*

Ginkgo Biloba Leaf Frunza de Gingko Biloba

120.000

mg

*

Chinese Ginseng (Panax ginseng)Ginseng chinezesc

120.000

mg

*

Catuaba Bark (Erythroxylum catuaba)Radacina de Catuaba

84.500

mg

*

Saw Palmetto (Serenoa repens )

84.500

mg

*

Inosine

50.000

mg

*

L-Arginine Monohydrochloride

50.000

mg

*

Oat Straw (Avena sativa)

32.000

mg

*

Cayenne Fruit (Capsicum species) Fructul Cayenne

20.000

mg

*

Soy Isolate Protein

Proteine de soia

0.500

mg

*

Alte ingrediente:  Dicalcium Phosphate, Croscarmellose Sodium, Sodium Starch Glycolate, Modified Cellulose, FD&C Blue No.1, Magnesium Stearate, Silicon Dioxide, Stearic Acid and Water.

Lista de ingrediente active SizePro:

Muira Puama (ptychopetalum olacoides)
img1

Muira puama, denumit si ,,lemnul potentei”, este un copac mic de 4 m originar din Brazilia. Scoarta si radacina acestui arbore sunt partile cel mai des utilizate.

top


L- Arganine
img3

Recent L-Arginina, un aminoacid esential, a fost adaugata formulei exclusive. De ce? Pentru ca produce oxid nitric, substanta esentiala pentru erectii.

top


Damiana (turnera diffusa)
img4

Damiana a fost folosita traditional (de culturile indigene din Mexic) ca medicament pentru afectiunile respiratorii, neurologice si sexuale. Introdusa pentru comert in America in 1874, Damiana a fost etichetata ca un afrodisiac si s-a dovedit ca induce euforia si ajuta oamenii cu depresie.

top


Gingko Biloba (ginkgo biloba)
img5

De mai mult de 5000 de ani, Gingko a fost prescrisa in medicina chineza. Gingko este recunoscuta ca imbunatateste circulatia sangelui la creier, care poate ajuta la energizarea creierului si a sistemului nervos. Gingko imbunatateste circulatia periferica, oxigenarea si creste circulatia sangelui catre organele genitale pentru a imbunatati functia sexuala si puterea erectiei dumneavoastra.

top


Ginseng
img6

Utilizarea traditionala a Ginseng-ului este aceea de a combate starea de slabiciune generala si de a furniza energie suplimentara. Acesta are de asemenea, puteri afrodisiatice.

top


Saw Palmetto
img6

Jurnalul medical JAMA a aratat in cercetarile publicate ca Saw Palmetto este eficient pentru tratarea barbatilor cu hiperplazia benigna de prostata. S-a aratat ca Saw Palmetto actioneaza rapid in tratarea afectiunilor asociate cu hipertrofia benigna de prostata (BPH)*Studiu JAMA

In zilele noastre sunt utilizate ca suplimente pentru reducerea glandelor marite ale prostatei, pentru tratarea problemelor tractului urinar si pentru intarirea sistemului imunitar. Saw Palmetto este unul din putinele remedii care intareste si reface tesuturile organismului.

top


Si alte plante cum ar fi Gingseng, Saw Palmetto, Zinc si Radacina de Maca, toate cunoscute pentru imbunatatirea fluxului sangvin si pentru beneficiile aduse vietii sexuale, sunt incluse in SizePro.

Din momentul in care SizePro a introdus formula pentru prima data,aceasta a fost completata de 3 ori pentru a deveni mai buna si mai puternica. Prin urmare aveti formula cea mai eficienta pentru lungirea si largirea penisului dumneavoastra pentru a va bucura de cea mai buna partida de sex de pana acum.